Drengen i den gamle krop merete hofte

drengen i den gamle krop merete hofte

Hele Danmarks Jesper fylder 18: Drengen fanget i den gamle Et KÆMPE tillykke til den glade dreng, vi lærte at kende i programmet Drengen i den gamle krop tilbage i 2008, hvor dette billede er taget. Her ramte han bolden uheldigt, og Jespers ene hofte røg ud ad hofteskålen. Og Jesper måtte opereres efter hoften fortsatte med at skabe problemer. I dag fylder hele Danmarks Jesper 19 år: Sådan har han det Det fortalte Jesper Sørensen mor, Jette. Men søndag kan nordjyden Jesper Sørensen - der blev landskendt som Drengen i den gamle krop - mod alle odds fejre sin 19-års fødselsdag. Som det eneste barn Danmark lider han af den sjældne genetiske sygdom progeria, der betyder, at hans krop ældes otte gange hurtigere end normalt. Jesper Sørensen, som lider af progeria og er kendt fra tv-programmmet Jesper - drengen i den gamle krop, er igen glad efter et uheld i sportshallen. Den progeria-ramte nordjyde, Jesper Sørensen. Det er en af de ting, jeg er god til at huske mig selv på, fortæller Jesper Sørensen til. I "Jespers store sommertræf som TV 2 genudsendte i sommer, kunne seerne følge Jespers fine succes i 2014 med at arrangere et nordjysk træf for 13 andre progeria-børn fra hele Europa. Desuden er det meget tæt på Fårup Sommerland, så vi regner stærkt med, at Jesper selv kan gå til den tid, så han kan besøge dem og sige tak for titlen fortalte mor Jette Sørensen. I Europa er italienske Sammy to år ældre end Jesper, men det er amerikanske Greg, der blev 32 år, der har levet længst med den sjældne sygdom. hold da op! Men ikke nok med det så var det også det program, som opnåede den højeste seertilfredshed på hele 4,6 ud af 5 mulige. I formiddag fik han sin store drøm opfyldt i Viborg. Det er det han kan holde til, fortæller han til avisen. drengen i den gamle krop merete hofte En motorcykel med sidevogn. Og Jesper måtte opereres efter hoften fortsatte med at skabe problemer. Jesper fra TV2, danskerne lærte Jesper Sørensen at kende i programmet "Jesper - Drengen i den gamle krop", som blev sendt på TV2 i 2008. I mellemtiden er to af dem døde. Og det var ikke sikkert, at Jesper Sørensen, som hurtigt vandt hele Danmarks hjerter med sit store smil og smittende personlighed, ville komme til at opleve livet som teenager, blive konfirmeret eller for den sags skyld nå at blive 18 og dermed voksen ifølge loven. Og så er jeg bare sammen med mine venner. Er den lavet specielt til mig?

Videos

Bekomme auf Ibiza im Hotel den Arsch gefickt. Vi er kommet der siden han var fire år gammel, og han har næsten haft sæsonkort alle årene. Jesper Sørensen er da også den eneste i Danmark med progeria. Det er heller ikke sjovt at sidde i kørestol og se på, hvad alle de andre morer sig med forklarede Jesper Sørensens mor til ugebladet. Progeria er en meget sjælden sygdom, der udover undervækst, betyder, at kroppen ældes otte gange hurtigere end hos raske. Billed-Bladet i sommers måtte melde afbud til sommerens europæiske progeriatræf. Det er noget, han tænker meget over, har Jette Sørensen fortalt.

Mirakel- drengen, jesper: Drengen i den gamle krop merete hofte

Dengang var Jesper endnu ikke nået de 13 år, som er gennemsnitslevealderen for børn, der fødes med progeria. Det er en genetisk børnesygdom, som betyder at kroppen ældes i meget højt tempo, faktisk otte gange hurtigere end normalt. En lille dreng i en gammel mands krop. Så vi ser positivt på best anal b2b massage københavn tingene. Du kan finde Facebook-siden her. Hofteskaden betød en større operation og en længere periode, hvor Jesper Sørensen var nød til at bruge kørestol. Her viste Jesper de andre progeriabørn rundt i sit elskede Nordjylland. Læs også: Au pairen Gemma droppet af nordsjællandsk familie: Er nu knust af kæmpe gæld. Titlen som æresborger i Fårup Sommerland betød også en stor opmuntring for Jesper i tiden med hofteproblemerne. Foran ham stod en lækker lille Yamaha PV 50 med sidevogn. Her blev Jesper Sørensen, der er ramt af sygdommen progeria, som får ham til at ældes ekstremt hurtigt, for første gang vist i TV 2-programmet om drengen i den gamle krop. Vis mere, ekstrem sygdom, ekstrem populær Jesper, som mange nok ved, så er Jesper Sørensen ramt af den genetiske sygdom progeria, der kort fortalt betyder, at han ældes med en hastighed på helt op til otte gange hurtigere end normalt. 11-årige Jesper bor i en gammel mands krop. Og det blev blandt andet også til en tur i Fårup Sommerland et sted som Jesper elsker. På den måde kommer jeg ud og møder andre unge og det har jeg savnet det seneste. Tirsdag formiddag kulminerede det så med opfyldelsen af det største ønske af alle. De mange sygedage har samtidig betydet, at Jesper har været nødt til at udskyde sin planlagte køkkenuddannelse, skriver, og tilføjer, at Jesper - bortset fra sine problemer med at gå - har et fint helbred og et ukueligt gåpåmod. Og kun 1 ud af 4 millioner fødes med den. Læs det store interview med Jesper i billed-bladet, der er på gaden torsdag den. Han blev da også tidligere på året gjort til Fårup Sommerlands allerførste æresborger. Du kan se flere billeder af Jesper her i artiklen. Her ramte han bolden uheldigt, og Jespers ene hofte røg ud ad hofteskålen.

0 tanker om “Drengen i den gamle krop merete hofte

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *