Massage fræk swinger historier

massage fræk swinger historier

hånd kører frem og tilbage over hans pik, mens hendes tunge leger med hans pikhoved. Men da fik han besøg af kæresten's veninde, som gerne ville se filmen også. Sidst læst: 17:20:26 - vist 16187 gange. Om jobs for en tv station hvor han havde været udsendt sammen med journalister rundt omkring i verden, i krigszoner osv. Var jeg selv skyld i forløbet? Trusserne var slidset højt op, og det hele kunne højst have vejet 10 gram. ) Sidst læst: 13:31:33 - vist 31990 gange. Hendes mand er kørt på arbejde, og inden længe vil Oskar komme for at bytte hendes hjemmearbejde. massage fræk swinger historier

Massage fræk swinger historier - Erotiske

Jeg takkede og satte mig godt tilrette, for nu skulle jeg da godt nok på eventyr rundt på denne frække side. Jeg lod min kone svare på det, hun sagde først tak, også sagde hun ja, vi har altid været meget åben og frisindet, og har altid været gode til at give hinanden plads og gøre hvad vi hver i sær lyster, både sammen og hver. Vist  7493 gange i denne måned 243 - Utroskap Skrevet af Lise Tilføj til min liste De havde arbejdet ude og skulle overnatte på et hotel i Oslo. Torsdag vågnede vi til vores egen store overraskelse, først da klokken var over. Sidst læst: 17:11:06 - vist 13589 gange. I saw her walking along. Jeg er kommet så tæt på dem, at jeg kan høre ham stønne. To dage brugte han både på at råbe af mig og slå. Min kone og jeg satte os og tømte kanden for det sidste kaffe. Vist  9609 gange i denne måned 282 - Min kone uddannes til slaveluder af min ven Del 1 2 Skrevet af Bente og Per Tilføj til min liste Frivilligt gik jeg med til, at min barndomsven søren måtte lege med Bente. Fandeme om ikke der lå en USB under håndklædet da jeg flyttede det, hold da kæft, det måtte jo være billeder og film af min kone der lå der. Men det havde de jo så mulighed for nu, hvis ellers de kunne løsrive sig inde fra huset, men de havde vel travlt med at fotografere eller måske video filme de to kvinder som var der endnu, tænkte jeg samtidig med at jeg sad. Vi kunne selvfølgelig bare trække gardinerne for, men det er ikke lige os, at have det så tillukket. Hende og hendes orgasme ligger lige om hjørnet, men mangler lige det sidste?kick? Det er også mødet med Britta, der også udviklede sig Sidst læst: 16:27:48 - vist 12300 gange. Så var det på tide, at vende snuden tilbage til sommerhuset. Så rejste massøren sig op og stillede sig hen bag ved min kone, han bad hende rejse sig op så hun stod på knæ, lidt svært for hun skulle jo samtidig holde fast i håndklædet som hun havde omkring livet, men det lykkes. Jeg tænkte lidt skadefro, at det var sgu godt klaret af min kone, at hun kunne køre de to helt flade så de var nødt til at sove det halve af dagen væk. Det tændte mig helt vildt, bare at stå der og se min kone blive kneppet af min ven.

Massage fræk swinger historier - Erotiske

Sidst læst: 15:00:23 - vist 32446 gange. Vist  17956 gange i denne måned 18 - En quickie i porten Skrevet af Frankieboy Tilføj til min liste Nogle gange bilder jeg mig ind, at jeg stadig kan høre ekkoet fra hendes orgasmestøn, når jeg går igennem porten. Vist  37083 gange i denne måned 41 - Mens du sov Skrevet af Rikke_88 Tilføj til min liste "Ubeslutsomt står jeg med ryggen til ham. Vist  9206 gange i denne måned 215 - Min mands kammerat tog mig Skrevet af vindueskigger Tilføj til min liste Hun ligger ude i solen, topløs. Heldigvis forbarmede en ung mor sig over mig og inviterede mig indenfor.

0 tanker om “Massage fræk swinger historier

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *