Cinema trøjborg jylland park zoo rabat

cinema trøjborg jylland park zoo rabat

eftersom billetter er undtaget fortrydelsesretten i henhold til 'Lov om visse forbrugeraftaler 17, stk. Der er ingen fortrydelsesret ved køb af billetter til.eks. På legepladsen finder I Danmarks største hoppepude på hele 689 m2! 11.30.30 undtagen fredag. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis! Parkens åbningstider:.:.00 -.00 i perioden. Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen. Over 500 dyr venter på dig. Sæsonkortet gælder for 1 person uanset om du er voksen, barn eller senior. Til børnene er der indrettet legegårde med dyrebørn, og her må nogle af dyrene gerne fodres med foder, der kan købes i kioskerne. Sæsonkort til Jyllands Park Zoo. Der er fodring og præsentation af vores søbjørne hver dag. Spar 50 på 2 billetter til Jyllands Park ZOO. Hunde er meget velkommen i parken, når bare de holdes i snor. Bliv dyrepasser for 1 dag- klik her. cinema trøjborg jylland park zoo rabat

Zoo: Cinema trøjborg jylland park zoo rabat

Du får: 1 stk. Her kan I opleve søbjørnene helt tæt. Er du mest til de flotte kattedyr eller de forhistoriske krybdyr? Bliv dyrepasser for en dag og følg vores dyrepasser fra. Billetterne kan benyttes alle dage i sæsonen 2012, som slutter. 139,-, ikke aktivt værdi: 260,- 47, deal fra 30/11-0001, tæt på Herning: Jylland Park Zoo. Jyllands Park ZOOs målgruppe er hovedsagligt børnefamilier og derfor er parkens omgivelser og oplevelser også tilpasset derefter. Hvert år besøger over 250.000 parken. Trækvogne, klapvogne samt specielt aflåste skabe kan lejes for kun. Senest 72 timer efter, at du har modtaget dit værdibevis, vil dine billetter blive fremsendt til din mail.

Cinema trøjborg jylland park zoo rabat - Rabat, zoo

Ved køb af denne deal får du nemlig et sæsonkort til den hyggelige, jyllands Park Zoo, hvor du helt indtil midten af september kan komme og kigge på alverdens eksotiske dyr - igen og igen! Billetterne kan både benyttes af voksne og børn. Og hold en unik fødselsdag i parken sammen med familie og venner. Parken har et stort cafeteria, der kan tilbyde flere forskellige retter. I haven finder du over 500 dyr fra alverdens lande - der er alt fra mus til giraffer. Se meget mere om det hele her. Der forefindes også en grill, som er til fri afbenyttelse. Tag hele familien med og nyd en hyggelig frokost i parken, der har over 850 overdækkede sidepladser. Udbyder, tilbudet er fundet hos spotdeal. Kørestole og el-kørestole forefindes til fri afbenyttelse.

0 tanker om “Cinema trøjborg jylland park zoo rabat

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *